fbpx

Van Overleven naar Voluit Leven

 

Heb jij dat ook…Dat je van alles van jezelf moet. Steeds maar doorgaat. En dan op de bank zit en denkt, is dit het nou? Ik heb het goed, waarom voel ik me dan niet zo?

Tijd om op een andere manier aan de slag te gaan!

 Je hebt vaak meerdere ‘ballen’ in de lucht. Je gezin, werk, relatie, familie en vrienden, hobby’s, sporten enz enz. Al dat getrek en gevraag aan je geeft stress, je bent het eigenlijk zat. Maar je doet het allemaal zonder klagen, want dit hoort er toch bij? Dit doet iedereen toch?

Het resultaat is dat je ‘eigenlijk’ jezelf steeds voorbij loopt.
En, op momenten dat je dat niet wilt, ontploft. Je hebt dan het gevoel dat je van een mug een olifant maakt.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je dit normaal vindt? En is het echt normaal?
Voel je de vrijheid om NEE te zeggen? De vrijheid om de dingen anders te doen.

Steeds meer vrouwen zijn financieel (in enige mate) vrij en onafhankelijk. Emotionele vrijheid is echter ver te zoeken. Steeds weer moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen, en jezelf, is daar een grote oorzaak van. Je wilt niet zwak of egoïstisch overkomen. Je voelt je overal verantwoordelijk voor. Want als jij het niet doet, wie dan wel?
Dus cijfer je jezelf weg en zet je je masker op, want uiterlijk heb je een leuk leven.

Ondertussen fluistert je lichaam tegen je. Je hebt slaapproblemen, minder energie om de dag door te komen. Je voelt geregeld spanning en stress. Je bent steeds op zoek naar de balans. Je piekert en twijfelt. Je hebt het gevoel dat je door je hormonen geregeerd wordt.

 

Wat maakt deze workshop anders?

De aanpak voor Eigen-Wijze Vrouwen.

Wat ik vaak merk in mijn praktijk als Eigen-Wijze Vrouwen Coach, is dat veel vrouwen onbewust hun doelen op een mannelijke manier proberen te bereiken. Daar kunnen ze niks aan doen, onze carrière- en studieboeken staan er nou eenmaal vol van. Ook wanneer je kijkt naar alle zelfhulpboeken zijn deze vaak geschreven door mannen, of de methodiek is oorspronkelijk bedacht door een man. Het zorgt wel weer voor de stress van de gedachte dat je het niet goed doet, dat het jou niet lukt.

Maar wij zijn geen mannen. Met opmerkingen als, loslaten, geen oude koeien uit de sloot halen, werk is werk en thuis is thuis, kunnen we niets. Omdat is bewezen dat mannen en vrouwen anders werken, koppel ik het bereiken van doelen juist aan je vrouwelijkheid. En is dat eigenwijs? Nee, eerder Eigen Wijs ; ).

Deze avond gaan we aan de slag met je dromen, wat je “eigenlijk” wilt bereiken, op een manier die bij jou als vrouw past. En in de groep krijgen we dit voor iedereen boven water, geen uitzondering.

We maken een mini-moodboard en gaan concreet onderzoeken wat er tussen jou en je droom instaat. Je maakt kennis met je vrouwelijke cyclus, intelligentie en kracht. Zodat je deze in kunt zetten op moeilijke momenten en er je voordeel mee kunt doen in het uitvoeren van je plannen.

Want Eigen-Wijze Vrijheid betekent voor mij dat ik alles mag doen en zijn, zonder in mijn hoofd bezig te zijn wat iedereen ervan denkt en vindt, zonder bezig zijn met wat hoort en wat moet.

Het effect:

 

Bij eerdere workshops gaven deelnemers achteraf aan:

N

Je maakt je minder zorgen

N

Je bent liever voor jezelf

N

Je weet wanneer je dingen het beste voor elkaar krijgt

N

Je ergert je niet langer

N

Je hebt meer rust in hun hoofd en lijf

N

Je bent daadkrachtiger

Zonder verandering ligt uitputting op de loer. De strijd in je hoofd kost zoveel energie. Je krijgt een steeds korter lontje, waardoor je voor je omgeving ook niet altijd de prettigste persoon bent. 

Het ene conflict volgt het andere op, op je werk en thuis, en je bent het zat. Linksom of rechtsom, als je zo doorgaat dan raak je door de stress in een burn-out, of een bore-out. En dat wil je niet.

Stel je nu eens voor

Dat het anders kan…

9

Wanneer

Vrijdag 22 februari

 

9

Waar

Weg en bos 21

2661DG Bergschenhoek

9

Tijd

van 18.30 tot 22.00 uur

Verjaardagsactie: Eerst gezellig met z’n allen eten!

 

9

Maximaal 8 deelnemers

Zodat ik persoonlijke aandacht kan geven

9

Kosten € 55,00

Inclusief een gezellige maaltijd met elkaar

Schrijf je NU in

Client Testimonials

Leuke eigenzinnige en eigen-wijze vrouw die in haar presence de wonderlijke natuur van vrouwen weet uit te leggen en te onderbouwen door middel van wetenschap, humor en ervaring.

Eva

 Als bij donderslag voel je je zekerder, vrijer en blijer met wie je bent. Ik kan Winnifred van harte aanbevelen.

Petrine

Wil je jezelf als vrouw beter leren kennen? Maak dan gebruik van het cyclisch model.

Annelies

De Eigen-Wijze Vrouwen Coach organiseert regelmatig diverse workshops en lezingen

Onze wereld is zo op mannen georiënteerd dat het af en toe hilarisch is. Soms bewust, maar heel vaak onbewust. Weet je bijvoorbeeld dat de meeste methodieken in de psychologie en persoonlijke ontwikkeling oorspronkelijk bedacht zijn door mannen.
Tijdens de workshops en lezingen ga ik in op de diverse aspecten van de kracht van vrouw zijn.

Een workshop of lezing bij jou thuis, op kantoor of de vereniging?

Ook is het mogelijk om bij jou op locatie te komen. Voor een gezellige vriendinnenbijeenkomst, studiedag of informatiebijeenkomst.  We overleggen dan samen over de onderwerpen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Winnifred

Vind je EigenWijze Vrouw

We weten allemaal dat mannen en vrouwen verschillen, als ik dat vertel begint iedereen te lachen.
Maar waarin we verschillen en hoe dat komt weten we niet. En zeker niet hoe we daar optimaal mee om kunnen gaan.