fbpx

De kracht van Vrouw zijn

Jouw Gebruiksaanwijzing

Om te leven in harmonie met jezelf

Perfectionisme

Je hecht veel waarde aan wat anderen vinden.

Niet begrepen voelen

Je voelt je alleen en niet goed genoeg

Je zorgen maken

Maar er komt niets uit je handen

Iedere vrouw hoort dit te weten!

Tijdens deze workshop gaan we op een totaal andere manier kijken naar onze cyclus. Ik weet het, ik ben gewaarschuwd. Zo hoor ik het niet te vertellen. Daar hebben vrouwen geen interesse in. Maar ik ben ijgenweis. Ik denk dat dat niet zo is.
Want wat we te vertellen hebben is zo belangrijk, dat hoort iedere vrouw te weten! Iedere vrouw krijgt ermee te maken. Ook als je niet (meer) menstrueert!?!

Wat als je op een positieve manier naar de cyclus kunt kijken

Op een manier die je helpt. Wat als je de humor ziet van de dingen die je doet. Hoe zou het zijn om van iedere week je positieve en negatieve eigenschappen te weten. Weet jij wanneer je de meeste energie hebt, wanneer je meer op anderen vertrouwt, en dus minder op jezelf?

Hoeveel ellende scheelt het wanneer je dochter weet wanneer ze haar werkstuk het beste maakt. Of jij je verslag! Wat als je weet wanneer je kunt verwachten dat je helemaal in de flow bent… Dat kan!
Dan kan je opeens veel beter plannen. Dan weet je wanneer je gezellig afspraken kunt maken en wanneer beter niet. Dan loopt je cyclus opeens veel soepeler. Dat geeft lucht en ruimte.

Stop met het streven naar balans, en ga leven in harmonie met jezelf

Ik herken mezelf niet meer

Waarom vind ik het belangrijk dat iedere vrouw dit weet?
(her)ken je eigen gebruiksaanwijzing

Tijdens de vele workshops die ik gegeven heb bleek zo duidelijk dat vrouwen helemaal niet op de hoogte zijn van de plussen en minnen van hun cyclus.
Balans leek het grote toverwoord. Iedereen was op zoek naar balans. Balans tussen geven en nemen. Wanneer ben ik nou aan de beurt. Het gevoel hebben altijd klaar te moeten staan, en daar nog niet eens altijd voor gewaardeerd te worden.

Als ik dit geweten had, had ik veel meer kunnen genieten van mijn leven

Na de workshop werd vaak gezegd, dit zouden alle vrouwen moeten weten.
Ik hoef niet meer te streven naar balans. Dit had mijn leven zoveel overzichtelijker gemaakt. Dan had ik geweten waar die gedachten vandaan komen. Dan had ik veel meer gedaan wat ik ECHT wilde doen. Meer zelfvertrouwen gehad. Nu weet ik dat ik NIET gek ben

9

Wanneer

Wanneer je minimaal 3 vrouwen bij elkaar hebt maken we een afspraak

9

Waar

Bij jou thuis, op je werk of bij je vereniging.
Of bij mij in Rotterdam of Lansingerland

9

Tijd

De workshop/lezing duurt ongeveer 2 uur. 

9
Maximaal 8 deelnemers

Zodat ik persoonlijke aandacht kan geven

9

Kosten

In overleg

 

Laten we NU in contact komen

en het erover hebben

 

Leuke eigenzinnige en eigen-wijze vrouw die in haar presence de wonderlijke natuur van vrouwen weet uit te leggen en te onderbouwen door middel van wetenschap, humor en ervaring.
Eva

Samen met Winnifred heb ik de “echte Marije” gevonden. Zij heeft de gave om je te zien zoals je echt bent en jou te begeleiden in deze bijzondere ontmoeting met jezelf.
Petrine

Wil je jezelf als vrouw beter leren kennen? Maak dan gebruik van het cyclisch model.
Annelies

Ja, ik wil weer leven vanuit mijn natuur en durven zijn wie ik ben!