Ontdek je Eigen-Wijsheid

Het is tijd voor jezelf. Tijd om alle onzekerheid achter je te laten, je belemmerende overtuigingen en negatieve emoties te elimineren. Tijd om je Eigen-Wijsheid weer naar boven te halen. En het leven te gaan leiden dat jij ten diepste wilt leiden. Tijd voor emotionele vrijheid.

Je bent klaar voor verandering. Je stopt met anderen en/of de situatie de schuld te geven. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen gedachten en gevoel. NU. Vanaf dit moment wil je anders op situaties en mensen reageren. Vrij en onbevangen. 

Moeiteloos, met gegarandeerd en blijvend resultaat

Speciaal voor jou heb ik Creatrix® – kies voor je vrijheid. Een traject dat bijna moeiteloos verloopt. Geen pijn, geen gedoe. Snel, met gegarandeerd en blijvend resultaat. En het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Het mooie is: iedere vrouw kan dit!

Klinkt dat too good to be true? Dat kan ik mij voorstellen, en toch is het waar.

Jouw transformatie naar emotionele vrijheid

Creatrix® is als het afspelen van een luisterboek en jij zit in dat verhaal. In dat verhaal ruimen we al die overtuigingen en emoties op die jou niet langer dienen. Hierdoor verandert jouw hele perspectief op de wereld, en toch blijf jij jezelf. Je hoeft geen nodeloze energie te steken in het afleren van gedrag. Je hoeft niet langer je best te doen. Het gaat als vanzelf, heel natuurlijk.

 

Het resultaat is een transformatie die als vanzelf maakt dat jij weer gaat stralen en bloeien. Dat jij keuzes gaat maken vanuit je hart. Dat jij weer vol in contact bent met jezelf, waardoor je moeiteloos echt de verbinding aan kan gaan met de ander. Of dat nou zakelijk of privé is. 

Hoe werkt dat dan?

Allereerst brengen we zorgvuldig in kaart wat je op dit moment belemmert je leven voluit te leven. Daarvoor krijg je een huiswerkopdracht, waar ik vervolgens een analyse van maak. Die analyse resulteert in een lijst met belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. En dat zijn de issues die we tijdens onze afspraak gaan aanpakken.

 

De ervaring leert dat je ongeveer 4 tot 6 sessies nodig hebt. En omdat we elkaar wekelijks zien, betekent dit dat je binnen 2 maanden klaar bent. En mocht je wat langer de tijd nodig hebben, dan gaan we nog even door. Je krijgt het aantal sessies dat jij nodig hebt voor jouw transformatie. Dat jij die transformatie doormaakt, dat garandeer ik je.

Voor alle vrouwen

Let op: Creatrix® is geschikt voor ALLE vrouwen. Maar er is wel een voorwaarde: je moet je issues recht in de ogen aan willen kijken. Creatrix® is niet voor vrouwen die zichzelf liever een rad voor de ogen blijven draaien, er is geen ruimte voor getut.

 

Jouw eerste stap

Ben jij er klaar voor? Neem dan contact met mij op voor een (F)luisterscan. In een uur tijd zoomen wij in op jouw struggles en jouw dromen en onderzoeken wij wat Creatrix® daarin voor jou kan betekenen. Dat is ook het moment waarop ik je kan vertellen wat de investering voor een Creatrix®-traject wordt.

Een unieke combinatie van zes ingrediënten

Nieuwsgierig wat Creatrix® zo anders maakt dan andere vormen van coaching, behandeling of therapie? Het verschil zit in de combinatie van de volgende zes ingrediënten:

N

Speciaal voor vrouwen ontwikkeld.

Wij vrouwen zijn nu eenmaal anders dan mannen. Ons brein en lijf werkt anders. We reageren anders op de wereld dan mannen. En hebben dus ook een andere vorm van begeleiding nodig.

N

Werkt met de Eigen-Wijsheid.

Ik weet niet wat goed voor jou is, dat weet je zelf diep van binnen. Je doet het dus echt zelf.

N

Geest EN Lichaam.

Vaak bedenk je iets, maar voel je dat het niet goed is. Vaak voel je iets, en denk je dat het niet goed is. Hou zou het zijn als dat denken en voelen in harmonie zouden zijn? Creatrix® doet precies dat: het brengt hoofd, hart en onderbuik op 1 lijn.

N

Veilig.

Je hoeft geen oude koeien uit de sloot te halen. Het is voldoende te weten dat iets je raakt. Dat maakt Creatrix® een heel prettige manier voor mensen die last hebben van trauma’s.

N

Energieneutraal.

Je laat negatieve dingen los en zet er positieve, helpende gedachtenpatronen voor terug.

N

Epigenitsch.

Je lijkt vast op je vader of moeder, toch? En zij weer op jouw grootouders. Zo geven we dingen, dus ook gedoe, van generatie op generatie door in de bloedlijn. Goed nieuws: je hoeft niet te weten waar jouw gedoe vandaan komt, om er met Creatrix® korte metten mee te maken.

Client Testimonials

Ik ben bij De Eigen-Wijze Vrouwen Coach geweest en het heeft mij enorm geholpen. Ik voel me sterker.
Winnifred heeft mij enorm geholpen en ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Joni

Samen met Winnifred heb ik de “echte Marije” gevonden. Zij heeft de gave om je te zien zoals je echt bent en jou te begeleiden in deze bijzondere ontmoeting met jezelf.

Marije

Creatrix® was de beste beslissing ooit! En niemand anders dan Winnifred had mij beter dan haar op die reis mee kunnen nemen.

Sylvia