fbpx

Creatrix®

Jouw
Eigen Wijsheid
is je kracht!

Ook al begrijpen anderen je niet

Die eeuwige twijfel

Je hecht veel waarde aan wat anderen vinden.

Streng voor jezelf

Dat put je uit en zorgt voor tekort aan energie.

Een vol hoofd

Je schakelt je hart uit om maar niet te voelen.

Zelfvertrouwen en meer eigenwaarde

Je bent klaar voor verandering. Je stopt met anderen en/of de situatie de schuld te geven. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen gedachten en gevoel. NU. Vanaf dit moment wil je anders op situaties en mensen reageren. Met zelfvertrouwen en meer eigenwaarde. Vrij en onbevangen.

Werken aan een vrij leven, moeiteloos en leuk!

Speciaal voor jou is er Creatrix® – kies voor je vrijheid. Een traject dat bijna moeiteloos verloopt. Geen pijn, geen gedoe. Snel, met gegarandeerd en blijvend resultaat. En het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Het mooie is: iedere vrouw kan dit!

Klinkt dat too good to be true? Dat kan ik mij voorstellen, en toch is het waar.

Gun jezelf een leven vanuit rust, harmonie en plezier! Ben jij er klaar voor?

Ik herken mezelf niet meer

Wat is het?
Jouw transformatie naar emotionele vrijheid

Creatrix® is als het afspelen van een luisterboek. We luisteren naar jouw verhaal en ontdekken de overtuigingen en emoties die jou niet langer dienen. Deze ruimen we tijdens de sessies één voor één op. Hierdoor verandert jouw hele perspectief op de wereld. En toch blijf jij jezelf. Je hoeft geen nodeloze energie te steken in het afleren van gedrag. Je hoeft niet langer je best te doen. Het gaat als vanzelf, heel natuurlijk.

Het resultaat is een transformatie die als vanzelf maakt dat jij weer gaat stralen en bloeien. Dat jij keuzes maakt vanuit je hart. Dat jij weer vol in contact bent met jezelf. Waardoor je moeiteloos echt de verbinding aan kan gaan met de ander. Of dat nou zakelijk is, of privé.

bij de les blijven doorzichtige achtergrond

Hoe werkt het?
Opruimen van belemmeringen

Allereerst brengen we zorgvuldig in kaart wat je op dit moment belemmert je leven voluit te leven. Daarvoor krijg je een huiswerkopdracht, waar ik vervolgens een analyse van maak. Die analyse resulteert in een lijst met belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. Deze issues pakken we tijdens onze afspraken aan. Jij leert weer vrij en onbevangen in het leven te staan, vanuit rust, balans en plezier!

Hoe lang duurt het?
Jouw pad, jouw tempo

De ervaring leert dat je ongeveer 4 tot 6 sessies nodig hebt. En omdat we elkaar wekelijks zien, betekent dit dat je binnen 2 maanden klaar bent. En mocht je wat langer de tijd nodig hebben, dan gaan we nog even door. Je krijgt het aantal sessies dat jij nodig hebt voor jouw transformatie. Dat jij die transformatie doormaakt, dat garandeer ik je.

9

Luisteren

We luisteren naar jouw verhaal en ontdekken de overtuigingen en emoties die jou niet langer dienen

9

Opruimen

Jouw belemmerende overtuigingen en negatieve emoties ruimen we op zodat jij weer vrij kan leven

9

Snel en geen gedoe

Geen eindeloze praatsessies en ‘oude koeien uit de sloot’. Je werkt vanuit actie aan jezelf!

Verantwoordelijk voor iedereen
Ik herken mezelf niet meer

Voor alle vrouwen, op één voorwaarde

Creatrix® is er voor ALLE vrouwen. Er is maar één voorwaarde: je moet je issues recht in de ogen aan willen kijken. Creatrix® is niet voor vrouwen die zichzelf liever een rad voor de ogen blijven draaien. Er is geen ruimte voor getut.

Ben jij er klaar voor?

Een Creatrix®-traject is altijd maatwerk en werkt alleen als jij er klaar voor bent. Wanneer jij alle verantwoordelijkheid voor jouw leven écht bij jezelf legt.

Daarom is de eerste stap van het Creatrix®-traject altijd een (F)luisterscan. In een uur tijd zoomen wij in op jouw struggles en jouw dromen en onderzoeken wij wat Creatrix® daarin voor jou kan betekenen. Dat is ook het moment waarop ik je kan vertellen wat de investering voor een Creatrix®-traject voor jou wordt.

Wat maakt Creatrix® anders?

Creatrix® is anders dan andere vormen van coaching, behandeling of therapie. Het verschil zit in de combinatie van de volgende zes ingrediënten:

N

Speciaal voor vrouwen ontwikkeld

Wij vrouwen zijn nu eenmaal anders dan mannen. Ons brein en lijf werkt anders. We reageren anders op de wereld dan mannen. En hebben dus ook een andere vorm van begeleiding nodig.

N

Werkt met de Eigen-Wijsheid

Ik weet niet wat goed voor jou is, dat weet je zelf diep van binnen. Je doet het dus echt zelf.

N

Geest EN Lichaam

Vaak bedenk je iets, maar voel je dat het niet goed is. Vaak voel je iets, en denk je dat het niet goed is. Hou zou het zijn als dat denken en voelen in harmonie zouden zijn? Creatrix® doet precies dat: het brengt hoofd, hart en onderbuik op 1 lijn.

N

Veilig

Je hoeft geen oude koeien uit de sloot te halen. Het is voldoende dat je weet dat iets je raakt. Dat maakt dit proces een hele prettige manier van werken. Zelfs wanneer er sprake is van grote trauma’s. 

N

Energieneutraal

Je laat negatieve dingen los en zet er positieve, helpende gedachtenpatronen voor terug.

N

Epigenetisch

Je lijkt vast op je vader of moeder, toch? En zij weer op jouw grootouders. Zo geven we dingen, dus ook gedoe, van generatie op generatie door in de bloedlijn. Goed nieuws: je hoeft niet te weten waar jouw gedoe vandaan komt, om er met Creatrix® korte metten mee te maken.

Ik ben bij De Eigen-Wijze Vrouwen Coach geweest en het heeft mij enorm geholpen. Ik voel me sterker. Winnifred heeft mij enorm geholpen en ik ben haar hier heel dankbaar voor.

Joni

Samen met Winnifred heb ik de “echte Marije” gevonden. Zij heeft de gave om je te zien zoals je echt bent en jou te begeleiden in deze bijzondere ontmoeting met jezelf.

Marije

Creatrix® was de beste beslissing ooit!

En niemand anders dan Winnifred had mij beter op die reis mee kunnen nemen.

Sylvia

Ja, ik wil weer leven vanuit mijn hart en durven zijn wie ik ben!