(F)Luisterscan

We gaan luisteren naar datgene wat jij al jaren tegen jezelf fluistert. Wat je misschien stiekem onder het tapijt schuift, waar je eigenlijk niet meer aan wilt denken. Maar waar je wel door beïnvloed wordt. 

Je worstelt al jaren met onzekerheden, angsten of zelfs trauma’s die je belemmeren het leven voluit te leven. Groots dromen? Dat heb je allang opgegeven.

En al die tijd verandert er niets. Het verlangen dreigt een hunkeren te worden. Als een schip dat als een stip aan de horizon langzaam uit het beeld verdwijnt.

Je wilt geen genoegen meer nemen met een voldoende

Dat is zeker. Alleen, hoe dan? Tot nu toe is de angst voor verandering namelijk altijd groter geweest dan het verlangen:

M

Wat als ik het niet kan, als ik niet goed genoeg ben?

M

Red ik het wel, ik heb zo veel ballen in de lucht te houden

M

Als ik voor mijn droom kies, heb ik dan nog wel genoeg tijd en aandacht voor mijn gezin?

M

Misschien is nu nog niet het moment…

M

Straks kom ik erachter dat het een leuke maar vooral heel naïeve droom is?

M

Ben ik niet te oud om hier aan te beginnen...

Het is nu tijd voor verandering

Maar stel je nu eens voor dat je jouw dromen weer tot leven kunt wekken. Dat je deze vol zelfvertrouwen gaat waarmaken. Daarbij steeds luisterend naar wat je hart je vertelt, in plaats van rondjes te draaien in een vol hoofd. Hoe zou het zijn als jij weer volledig jezelf kunt zijn, zonder al dat gedoe en die stress. Zodat je weer volop de verbinding aan kunt gaan. Met jezelf en met de mensen om je heen.

Dat kan!

Tijd voor jouw verhaal

Om te bepalen wat er nodig is om dat te bereiken bied ik je graag een (F)luistersessie aan. Ik luister een uur lang naar JOUW verhaal. Samen ontdekken we hoe die droom van jou er uitziet. Maar nog veel belangrijker: we onderzoeken ook wat jou tegenhoudt en wat er nodig is om die droom wel waar te gaan maken.

Van inzicht naar uitzicht

Dat betekent dat ik je niet alleen inzicht bied, maar ook toekomstperspectief. En dan kan ik je precies vertellen hoe ik jou daarheen kan begeleiden.

Een (F)luisterscan duurt een uur en kost EUR 87,50.

Wil je eerst even kort telefonisch of face-to-face kennismaken, dan is dit kosteloos (tot een half uur).

Dat is allemaal mogelijk!

Laten we samen die stap zetten

Is de tijd daar, en gun jij jezelf dit alles?
Neem dan contact met mij op.
Samen zetten we die stap, makkelijk en moeiteloos. Dat beloof ik je.

Winnifred

Client Testimonials

Ik merk dat ik meer rust ervaar in mijn leven en werk, ik kan meer focussen, waardoor ik meer werk verzet op een dag en daarna ook echt ‘vrij’ ben.

Maria

Samen met Winnifred heb ik de “echte Marije” gevonden. Zij heeft de gave om je te zien zoals je echt bent en jou te begeleiden in deze bijzondere ontmoeting met jezelf.

Marije

Winnifred laat mij met zulke andere ogen naar mijn wereld kijken dat ik nu veel zelfverzekerder ben en geloof in mijzelf.

Marion