fbpx

Zet jezelf op #1

Dat mag jij ook!

 

Wat ervaren anderen

Ik begrijp helemaal dat je graag de ervaringen van anderen wilt lezen voordat je aan de slag gaat. Er zijn zelfs een aantal dames zo stoer geweest om dit op video met jou te delen!

Hierboven zie je de video van mijn eigen ervaring met Creatrix.

Creatrix is net zo bijzonder als  Winnifred zelf! Ik wilde “ mezelf kunnen zijn” en vanuit mijn eigen kracht en vanuit liefde in het leven staan. In mijn hoofd wist ik het wel maar mijn gevoel paste hier vaak niet bij.
Samen met Winnifred heb ik de “echte Marije” gevonden. Zij heeft de gave om je te zien zoals je echt bent en jou te begeleiden in deze bijzondere ontmoeting met jezelf. Ik kan je dit creërende proces echt van harte aanbevelen, het voelt heerlijk om zo in je eigen kracht te staan!

Marije

Hoe het precies werkt, begrijp ik nog steeds niet (en eigenlijk vind ik dat maar niks), maar mij heeft de Creatrix methode geholpen. Minder bezig zijn met de meningen van anderen en minder luisteren naar de strenge gedachtes in je hoofd. Erg verhelderend en het bespaart me een hele hoop energie!

 

 

Anke

Winnifred heeft veel kennis over het vrouwenbrein en -lijf. Dit past zij toe in alles wat ze doet Met Creatrix behaalt ze enorme mooie resultaten en heeft ze al voor verschillende vrouwen echt het verschil gemaakt. Maar ze doet nog zoveel meer. In verschillende workshops inspireert ze vrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Ik vind het altijd een cadeautje om samen met Winnifred te mogen werken. Ze is gedreven, sterk, eerlijk en een hele leuke spontane vrouw.

Wendy

Winnifred weet je een liefdevolle schop onder je kont te geven wanneer nodig, ze is een hele fijne en doortastende coach. Ze weet op een liefdevolle manier door te dringen tot de kern. Ze weet issues naar boven te halen die je onbewust hebt weggeduwd en waar je eigenlijk niet naartoe wil. Maar ik heb gemerkt dat het werken aan deze issues juist zo bevrijdend is! Je bent bij haar echt in hele goede handen.
Op een leuke en makkelijke manier zijn we aan de slag gegaan met deze issues en waren ze in no time verdwenen. De visualisaties zijn ook nog eens leuk om te doen, na het opruimen voelde ik me heel ontspannen en vrij, echt een heel fijn gevoel! Wat een opluchting! Ik gun iedereen een Winnifred.

Maureen

De Creatrix® methode die Winnifred hanteert is heerlijk praktisch en gaat meteen de diepte in. Geen eindeloze gesprekken waarin je ziel wordt blootgelegd en je huiswerk krijgt om aan bepaalde zaken te werken. Gewoon lekker aan de slag. Niet dat je niet gedwongen wordt om na te denken hoor. Het zet wel degelijk denkprocessen in gang. Alleen blijf je daar niet in rondwoelen en dat is erg prettig. Zelf kan ik Winnifred erg aanraden voor dames die nu eens niet op de bank willen liggen praten, maar die hands-on issues bij de kop willen pakken en doen!

Winnifred als coach is makkelijk om mee te praten, erg vasthoudend en methodisch. Zelf zegt zij ook: “Mijn doel is niet om je tot tranen te bewegen, maar dan weet ik wel dat we een pijnpunt hebben bereikt dat we moeten oplossen”. En dat doet ze dan vervolgens ook.

Gaby

Begin van het jaar heb ik een Creatrix traject gedaan samen met Winnifred! Wat was dit fijn! Ik kende Winnifred al bijna een jaar en langzaam zijn we naar het moment toe gegroeid dat ik dit traject wilde gaan volgen om bepaalde patronen te doorbreken.
Wat was het fijn om samen met Winnnifred dit te doen. Winnifred is heel duidelijk in de uitleg en ik voelde me totaal op mijn gemak om zaken die niet zo goed met mij gingen te bespreken. Alles voelde heel uitnodigend en veilig. Creatrix doet iets met je wat moeilijk uit te leggen is maar wat waren de sessies fijn om te doen en wat voelde ik me al snel anders! Een hele bijzondere ervaring. Dank je wel Winnifred voor jou begeleiding in dit traject.

Bea

Wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd tegen een traject bij Winnifred. Door me volledig in te zetten, hebben we in 5 krachtige sessies zoveel opgeruimd. Winnifred neemt echt de tijd en ruimte om tot de kern te komen. Ze geeft je het vertrouwen dat je bij haar terecht kunt en dat ze je pas loslaat als je een complete verandering ervaart. Het heeft een enorme positieve impact op mijn leven en op dat van de mensen om mij heen.
Dank je wel lieve Winnifred voor alles!!

Linda

Ik was er helemaal klaar mee. Met de vooroordelen die ik vanuit het verleden voelde en die mij beperkten in mijn vrijheid van leven.
Na de eerste afspraak merkte ik dat ik rustiger reageerde op anderen die mij een verhaal over onrecht dat hen werd aangedaan vertelden. Voorheen zou ik er feller en emotioneler op reageren.

Nu reageerde ik empathisch maar liet het wel bij de ander. En dat voelde zo rustig en goed.
Ik kan niet tegen slachtoffergedrag, dat kon mij zo boos maken. Ik kan er nog steeds niet tegen en zulke mensen zullen niet snel mijn vriend worden. Maar als ik nu mensen tegenkom die slachtoffergedrag vertonen en tegen mij willen gaan klagen, dan reageer ik niet vanuit het oordeel en een heftige emotie, ik communiceer meer op gevoelsniveau. Ik ben dan meer in contact met de ander waardoor ik meer ga bereiken.
Ik ga niet mee in het verhaal van de ander, ik laat het bij de ander en ga me niet ergeren. Ik merk dat mijn oordeel er af is, ik luister naar de ander, maar laat het probleem bij hem. En het kost mij ook nog minder tijd, want het gesprek gaat op een goede manier een andere kant op.

Ik merk dat ik meer rust ervaar in mijn leven en werk, ik kan meer focussen, waardoor ik meer werk verzet op een dag en daarna ook echt ‘vrij’ ben. Ik heb ook weer de rust om een boek te lezen. Dat kwam er het afgelopen jaar bijna niet van.

Ik heb minder behoefte om nare ervaringen vanuit het verleden met mijn partner te delen. Dat is rustig voor mij, ik lijk het een plaats te hebben gegeven, (ik kan eigenlijk nog niet geloven dat dit zo snel en definitief opgelost is, maar het voelt heel goed) en ook heel prettig voor mijn partner. Hij hoeft nu niet steeds naar mijn nare ervaringen te luisteren.

Winnifred leidt je op een rustige duidelijke en kordate manier door het proces heen. Als je iets meer tijd nodig hebt voel je je vrij om dat te zeggen, dan legt ze geduldig en duidelijk een aantal basisbegrippen uit. Door de snelle werking van de verwerkte dingen, kan je niet altijd begrijpen dat het echt werkt. Maar je voelt het wel, het is rustiger, vrediger en het voelt oké. Daarom is het fijn dat je weet dat je Winnifred altijd kunt bellen als je ergens tegenaan loopt. Maar dat is bij mij nog niet nodig geweest.
Winnifred is niet zomaar een of andere coach. Ze is een professional die ervoor opgeleid is om dilemma’s die iedere vrouw heeft voorgoed op te ruimen. Het is een heel bijzondere ervaring met een ongelofelijk effect!

Ik beveel Winnifred van harte aan in mijn netwerk. Ze weet waar ze over praat en Creatrix® is een grondige methode om dingen voorgoed op te ruimen (ook al zitten ze nog zo diep). Zit je ergens mee waar je over blijft malen en wil je daarvan af? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Winnifred, De Eigen-Wijze Vrouwen Coach

Maria

Ik heb een hele bijzondere en geweldige ervaring gehad bij Winnifred. Tijdens de voorbespreking (niet eens de sessie) vond ze iets wat ik diep opgeborgen had. Ik was echt overdonderd! Dit was echt een openbaring. Het bleek een overtuiging te zijn waar ik me diep voor schaamde. Met het transformeren van deze overtuiging in de sessie kon ik een persoon waar ik bang voor was in mijn leven heel anders zien (met vertrouwen). 😊 Wat een opluchting in het dagelijkse contact! Heel erg fijn aan Winnifred vind ik dat ze het vinden van antwoorden echt bij mij laat. Heel fijn, veilig en supportive voelt dit. Als je een Creatrix-traject overweegt, zou ik je Winnifred 100% aanraden. Ze zorgt dat je kwaliteit ontvangt. Je gewenste resultaat! Je kunt alles voorleggen en er ontsnapt geen issue aan haar. Ze is heel scherp! Enorm bedankt! 🙏🙏♥️

Ester

Zoka kwam bij me. Ze wilde absoluut van haar sh*t af. Maar ze was een “beetje” sceptisch. Ze had al zoveel geprobeerd, zoveel trajecten gedaan.
Zoka was altijd bezig met de mening van anderen. Hoe haar dat beïnvloedde zie je hier.

Het effect was dat Zoka heel veel boos was, vooral op zichzelf. Maar dat realiseerde ze zich later pas. Gelukkig heeft ze dit getransformeerd naar plezier maken.

Zie hier hoe de laatste angst transformeert naar trots.

Ik heb Winnifred afgelopen zomer leren kennen tijdens een workshop die zij organiseerde. Het klikte gelijk met haar en zij maakte bij mij het gevoel los dat ik aan mijzelf moest gaan werken. Het gevoel om Mijzelf centraal zetten en te luisteren naar Mijzelf wat ik Mijzelf te vertellen had. Via een aantal CreateYourLife sessies ben ik daarmee aan de slag gegaan. Op een hele bijzondere ontspannen manier heb ik samen met Winnifred situaties “opgeruimd” waardoor ik enorme stappen heb kunnen zetten. Winnifred laat mij met zulke andere ogen naar mijn wereld kijken dat ik nu veel zelfverzekerder ben en geloof in mijzelf. Ik moet nog kleine stapjes zetten maar met haar tools gaat dat lukken.

Marion

Schitterend om te zien hoe Sylvia tot bloei komt nadat ze haar issues, zoals piekeren, angsten en boosheid, heeft getransformeerd met Creatrix® bij Create And See

Sylva

Dankzij de liefdevolle houding van Winnifred hebben we vandaag aan een mooie uitdaging gewerkt. Het voelt rustiger en er is meer acceptatie. Een echte aanrader voor mensen die aan zichzelf willen werken.

Ellen

Winnifred is een warme, betrokken vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze vraagt goed door zodat je samen echt tot de kern komt. Hierdoor kan je makkelijk opruimen en voel je je daarna echt verlost van de bagage waar je daarvoor zo’n last van had. Succes en plezier Winnifred met het vrij maken van heel veel vrouwenharten. Dank je wel!!

Linda

Ik kende Winnifred al langer vanuit mijn netwerk. Elke keer als ik haar zag, voelde ik de behoefte om mijn beren op de weg met haar te bespreken. Dat lokte zij onbewust uit en ik voelde mij prettig en veilig bij haar om mijn problemen met haar te delen. Het lukte nooit zonder dat de tranen in mij opwelde.

Ik liep continue tegen dezelfde dingen aan, en zat helemaal vast in en met mijzelf. Ik wist dat het anders moest, maar hoe? Dus toen zij over Creatrix vertelde wist ik, nee voelde ik, dat wat ik al zo lang zocht mij ook gevonden had en kon ik er met hart en ziel inspringen. De resultaten waren verbluffend, mede dankzij de goede begeleiding van Winnifred. Ik profiteer hier nog dagelijks van. De lijst met wat het mij heeft opgeleverd is lang! Creatrix was de beste beslissing ooit! En niemand anders dan Winnifred had mij beter dan haar op die reis mee kunnen nemen.

Sylvia